<h2>ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ / ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΕΙΣ</h2><p>Η εταιρία μας, αναγνωρίζοντας την ένταση των δραστηριοτήτων του σύγχρονου ανθρώπου, επιθυμεί να τον απαλλάξει από τις πρόσθετες ενέργειες που απαιτεί μια μετακόμιση, αναλαμβάνοντας τη κουραστική αυτή διαδικασία.</p> <h2>ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΜΠΑΖΩΝ</h2><p>Oι κάδοι μπαζών & απορριμάτων που διαθέτουμε είναι διαφόρων διαστάσεων και μεγεθών όπως και τα φορτηγά μας που μεταφέρουν τους κάδους μας σε όλα τα Χανιά και αυτό γιατί έχουμε φροντίσει να...</p>
Previous Next
ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΜΠΑΖΩΝ - ΑΠΟΡ/ΤΩΝ

ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΜΠΑΖΩΝ - ΑΠΟΡ/ΤΩΝ

Oι κάδοι μπαζών & απορριμάτων που διαθέτουμε είναι διαφόρων διαστάσεων και μεγεθών όπως και τα φορτηγά μας που μεταφέρουν τους κάδους μας σε όλα τα Χανιά και αυτό γιατί έχουμε φροντίσει να μπορούμε να ανταποκριθούμε άριστα σε όλες τις συνθήκες και τις ανάγκες του πελάτη. Η χωρητικότητα των κάδων μας ξεκινά από λίγα κυβικά έτσι ώστε οι κάδοι να μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε ιδιαίτερα πυκνοκατοικημένες περιοχές και μεταφέρονται από μικρό φορτηγάκι. Με αποτέλεσμα σε ένα ιδιαίτερα μικρό και στενό δρόμο που είναι μη προσπελάσιμος και δύσβατος να μπορεί να εισέρθει χωρίς κανένα πρόβλημα.

Διαθέτουμε επίσης και κάδους περισσότερων κυβικών που είναι η πιο συνηθισμένη μορφή κάδων αποκομιδής μέσα στο αστικό περιβάλλον και διευκολύνουν έναν μεγάλο μέρος των πελατών μας και ανάλογα με το αν είναι απαραίτητο η αν εξυπηρετεί τον εκαστοτε πελάτη μας μπορούμε να παρέχουμε τέτοιους κάδους εξοπλισμένους με πόρτα η με καπάκια ασφαλείας. Οι συγκεκριμένοι κάδοι κυρίως τοποθετούνται σε μεγάλα καταστήματα ,βιοτεχνίες ,σουπερ μάρκετ, εμπορικά κέντρα ,εργοστάσια κλπ.